Ny vår- og sommermeny

Vår- og sommermenyen er her! Se hva som står på menyen nå.

Nyt lange sommerdager på Amundsen! Vi har beholdt noen av våre klassikere, og utvidet med mange friske og smakfulle retter som passer perfekt for varmere tider.

Mat

Til lunsj kan vi friste med blant annet en deilig Cæsarsalat, steak sandwich, nydelig Skagenrøre og klassikeren vår; blåskjell.

Om du er i humør for en saftig burger har vi beholdt vår store favoritt, Amundsen-burger, men også krydret menyen med både kyllingburger og lammeburger med chorizo.

Ønsker du å nyte en lang middag har vi et rikholdig utvalg av forretter. Nyhet denne sesongen er Blini. Til middag har vi et stort utvalg av både kjøtt- og fiskeretter. Prøv vår smakfulle breiflabb med delikat tilbehør, eller kanskje pannestekt indrefilet?

Dersom du har en dessertmage kan vi friske med blant annet banansplitt med hjemmelaget stout-iskrem, jordbærkompott, karamellsaus og ristede pekannøtter.

Og med så god mat trenger man godt drikke. Vi har et stort utvalg som passer til alle våre retter. Drikkemenyen finner du her med både vin, øl, mineralvann og alkoholfri drikke. I tillegg har vi meget god kaffe som kan nytes alene eller med en god dessert.

Vi gleder oss til å gi deg en herlig matopplevelse i sommer. 

Se resten av menyen vår, eller book et bord hos oss.

Velkommen skal du være!