Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Akershusgruppens nettsider:  
• Cafe Skansen AS
• Pappabuene AS
• Amundsen bryggeri og spiseri AS
• BP Pubutvikling AS/ Beer Palace og Underbar
• Nydalen Bryggeri & Spiseri AS
• Amundsen Bryggeri AS
• Burger Joint AS
• Jarmann Gastropub AS
• Ø-Hallen Pubdrift AS / Royal Gastropub
• Fellini Bar AS / Fellini Birreria e cucina
• Kullt AS 
• Brasserie Hansken AS

Akershusgruppen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles  

Nettstedene samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes: 

• E-postadresse
• Fornavn og etternavn

Hvordan informasjon innhentes? 

Nettstedene samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema: 

• Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
• Bordbestilling, kontaktskjema eller spillbestilling

Formålet med informasjonen som innhentes 

• For å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på Akershusgruppens restauranter lagres i Sitecore.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@akershusgruppen.no


Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter. Dersom du godkjenner nyhetsbrev fra Akershusgruppen vil restaurantene som tilhører Akershusgruppen kunne kontakte deg via nyhetsbrev.

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake. 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at Akershusgruppen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Navn: Cecilie Ova Nielsen
E-post: post@akershusgruppen.no


Akershusgruppen og informasjonskapsler/cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) §2-7 regulerer en leverandør sin bruk av «cookies» (informasjonskapsler). 

Hva er en informasjonskapsel/cookie

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.
Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset.

Informasjonskapsler hos Akershusgruppen

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. 

Følgende cookies settes på nettstedet:

• TASession, ServerPool, TATravelInfo, CM, TAUD, TASSK, PMC, TAUnique, TART, TACds, SRT
Dette er informasjonskapsler som brukes til å integrere TripAdvisor på nettstedet.
• _ga, _gid, SC_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE, SC_ANALYTICS_SESSION_COOKIE
Brukes til å generere statistiske data for hvordan brukeren bruker nettstedet.
• ASP.NET_SessionId
Dette brukes av ASP.NET-rammeverket for å identifisere brukersesjonen på serveren.
• NID
Dette er informasjonskapsel som brukes til å tilpasse annonsene i Google-tjenester.
• IDE, DSID 
Informasjonskapsler som benyttes av Google DoubleClick for å identifisere en kundereis og holde styr på annonsering fra nettstedet.
• ASPXAUTH
Dette brukes av ASP.NET-rammeverket for å definere om en bruker er pålogget eller ikke.
• __CSRFCOOKIE
 Dette for å forhindre at uvedkommende sender informasjon utenfra nettsiden.
• __cfduid
Brukes av innholdsnettverket Cloudflare for å identifisere pålitelig webtrafikk.
• sc_fv
Brukes for å huske brukerpreferanser.
• sitecore_userticket
Brukes av SiteCore CMS for å opprettholde bruker-sessions.

Samtykke

Ved å benytte Akershusgruppen, og tilhørende nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser.

Bestill bord